Pilates a derékfájás ellen!

A derékfájás minden életkorban jelentkezhet. Az okok különbözőek lehetnek, de egy biztos, hogy sosem kellemes dologról van szó. A derékfájdalom könnyen meg tudja keseríteni a hétköznapokat. Nincs is annál rosszabb, amikor a legegyszerűbb rutin feladatokat sem tudjuk elvégezni anélkül, hogy az ne okozna kínszenvedést. Felvenni valamit a földről, lehajolni a kiskutyákhoz, bekötni a cipőfűzőt, vagy éppen huzamosabb ideig ülni egy helyben.

Van megoldás a derékfájás ellen; anélkül szabadulhatsz meg tőle, hogy gyógyszert kellene szedned rá. A kíméletes mozgás, a célzott torna segít megszabadulni a fájdalomtól. A pilates olyan mozgásforma, amit bárki végezhet, hiszen nem megerőltető, mégis hatékony. A pilates képes az egész testet átmozgatni, formálni, miközben a kritikus területeken, ahol a fájdalom aktív, pozitív hatást fejt ki. Vagyis derékfájás ellen tökéletes!

Tegyél a derékfájás ellen gyógyszerek nélkül! Keress meg minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és csatlakozz a pilatesezők közösségéhez!