Kérdőív

Hogyan és mikor fáj a derekad?

A derékfájásnak rengeteg oka lehet.

Különböző eredetű derékfájásoknál különböző gyakorlatok és hétköznapi tevékenységek, sportok tehetik jobbá, vagy rosszabbá az adott problémát.

Összeállítottam egy részletes, sok mindenre kiterjedő kérdőívet, ami 7 különböző eredetű derékfájásra utal, amiknél különböző megoldások lesznek a helytállóak. Pláne, ha halmozódnak az okok, tünetek…

Három választásod van:

  • Kitöltöd a kérdőívet, és AJÁNDÉKBA kapsz tőlem egy olyan eszközt, amit azonnal be tudsz építeni a hétköznapjaidba, amitől máris könnyed és felszabadult leszel. Megtanítalak helyes járástechnikával gyalogolni, amit lehet, hogy egyszerűnek gondolsz (ami igaz is), de nézd meg, vajon Te helyes technikával jársz-e?

  • Ha szeretnél konkrét megoldást a TE problémádra, akkor SZEMÉLYRE SZABOTT ELEMZÉST ADOK! Nincs két egyforma ember, egyforma problémával és szokásokkal. Minden számít! Kiértékelem a tesztedet, elküldöm, hogy mit ne csinálj, vagy csinálj másképp a hétköznapjaidban és a sportodban egyaránt! Ezesetben majd a teszt kitöltése után a webshopban rendeld meg a „Derékfájás különböző okai és megoldásai” terméket!

  • Személyes állapotfelmérés előtt is töltsd ki kérlek a tesztet, hogy előre fel tudjak készülni belőled! 🙂 Ha még nincs időpontod, foglalj!

A teszt végén választhatsz a 3 lehetőség közül!

Teszteld magad!

Lépés 1 of 5

A kérdőív derékfájásra van kihegyezve, de ha bármi más a problémád, írd le kérlek, mert minden összefügg mindennel!
Teljes neved
Fejtsd ki amennyire csak tudod! Ez a kérdőív konkrétan a derékfájdalom okára van kihegyezve, de ha bármi más problémád is van, (nyaki szakasz, váll, csípő…) azt is írd le kérlek!
Dobd a fájlt ide, vagy
Engedélyezett fájl típusok: jpg, gif, png, pdf., Max. file size: 64 MB.
    Ha van bármilyen orvosi leleted, diagnózisod, azt itt feltöltheted.