Itt az ideje békét, harmóniát, fényt teremteni, először is saját magunkban! Találjuk meg a belső FÉNYT, a középpontunkat a SUNYA meditáció segítségével.

SUNYA jelentése = a zéró, a semmi (és a minden) állapota.

A Sunya meditáció hozzásegít egy tisztább és eredményesebb gondolkodáshoz. Csökkenti a stresszt és az aggódást. Emeli az energiaszinted és gyógyító hatása is lehet.

A SUNYA egy végtelenül egyszerű módszer elménk lecsendesítésére, hogy észrevegyük, és megélhessük a csodát, ami bennünk van.

A videónak a feladatok ismertetése a célja, nem pedig a videóra gyakorlás. Végtelenül egyszerű gyakorlatok, hogy mindenki meg tudja csinálni.

A Sunya fő célja: hogy megnyugodjon az elme a béke elérése érdekében. Fókuszálva cselekedjünk a kötelességünk teljesítése és a jólét elérése érdekében.

Sunyában eddzünk, hogy összehangoljuk / egyesítsük Testünket, Légzésünket és Elménket.

Az ősi szanszkrit nyelven írt szövetség YOGA néven ismert. Tehát a SUNYA gyakorlata igazi JÓGA.

5 ezer éves technika. A „jóga” szanszkrit eredetű jelentése: egyesülés, mely alatt a test, a lélek és a szellem harmonikus egységét érthetjük.

Mivel a légzés koordinálja elménket és testünket, ezért a gyakorlat középpontjába helyezzük. Így a Légzés edzésével edzhetjük az elménket és a testünket.

Egy részlet Dr. Rajesy S. Savera – Dr. Lim SUNYA könyvéből, ami hamarosan magyar nyelven is elérhető lesz.

„Az öt erkölcs, amit a visszavonulás során tanítottam, elengedhetetlen. Ezek az egyén személyiségének építőkövei. Ne feledd, hogy ez az öt erkölcs emberré tesz bennünket, ami megkülönböztet minket az állatoktól.

1. Nem ártok senkinek.

2. Nem hazudok senkinek.

3. Nem veszem el azt, ami nem az enyém.

4. Nem fogom megzavarni a család és/vagy a társadalom harmóniáját.

5. Nem fogom mérgezni magamat és másokat.”

A Sunya fő célja Egy részlet Dr. Rajesy S. Savera – Dr. Lim SUNYA könyvéből Sunya meditáció folyamata Oktató videó